"מה, למה, מתי והאם בכלל? מעבר למוצקים מהצד הנטורופתי
בסדנה נדבר על חשיפה נכונה ומבוקרת למזונות השונים.
נתייחס למילים רגישות, אלרגיה וחוסר סבילות ונאמוד את ההבדלים ביניהם ומדוע הם כ"כ חשובים בשלבים המוקדמים בחיים.
נדבר על עולם מוצרי התינוקות התעשייתיים ועל מה חשוב לנו לשים דגש.
נתנסה בתפריטים מגוונים לדוגמא ובבניית ארוחות מאוזנות, עשירות ומגוונות לקטנטנים שלנו.
הסדנה מועברת ע"י מיכל גולן, אמא של ברי, מכורה למטבח, נטורופתית והרבליסטית קלינית.
החלדיה - המקום להורים בחופשת לידה!
שימו לב ❣️
בגבעתיים יש ילדים וילדות עם אלרגיות מסכנות חיים, ועל כן ערנותכם לנושא במרחב הציבורי חשובה ויכולה למנוע סכנת חיים. אנא הימנעו מהכנסת מזון המכיל אלרגניים כגון: אגוזים, בוטנים, חלב, ביצים, דגים (ג'לטין).